8 Kasım 2009

Limon Sarmısak ve Ben!


Domuz gribine önlem diye herkes vurdu kendini limona, ekinezyaya, sarmısağa, nar ekşisine ve benzerlerine. Amaç korunmak! Oldu gözlerim doldu! Sonra ne yapıyorlar? Bunların üstüne fast foodlara gidip karın doyuruyorlar, hazır gıdaları dondurulmuş gıdaları yiyorlar, spordan uzaklar, sebze meyveyi dahi donuk donuk alıyorlar...E ne anladım ki ben bundan??

Yılmaz Özdil cuma gün ki yazısında ne güzel yazmış.

Şu saatte sarmısak eksek içimize anlamı yok...

2 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Yılmaz Özdil'in yazısını bende okumuştum ve ister istemez buruk buruk gülmüştüm..)

Mantıklı düşünecek olursak,bu gıdaları biz yıllardır yiyoruz.Yıllardır da zehirleniyoruz..Bunları bizlere yedirenler utansınlar..Çağ, para çağı olmuş ne yazıkki..Bundan sonra İçimize sarımsak eklesek neye fayda..Zehirli veya zehirsiz,biz yine bildiğimiz sebze ve meyveleri yemeye devam ediyoruz..

Kocaman öperim Sevgimmmmmmm...

Sevgi Küçük dedi ki...

Ablacığım aynı şekilde düşünüyorum. İçimize ekmişiz o zehri yıllarca da ruhumuz duymamış. Şu anda da zararın neresinden dönsek kardır diye dikkat ediyorum ama o gün markette bomboş sepetle kaldım. Ne alacağımı bilemedim...
:(
Bende kocaman öpüyorum ablacığım seni, GDO lardan uzak huzurlu günler dilerim