12 Ağustos 2009

Sebzeli Erişte


Geçenlerde Türkiye'den gelirken aldığım eriştenin bir kısmını sebzeli olarak değerlendirmeye karar verdim.

Kabak, kırmızı biber ve havuçları doğrayıp (tercihan jülyen) tavada azıcık yağla pişirdim. Ardından da haşladığım ve suyunu süzdüğüm erişte ile karıştırdım. Bu kadar basit işte.

Evde yoğurt olsa üstüne azıcıkta yoğurt ekleyebilirdim. :)

2 yorum:

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Sağlıklı ve pratik olmuş canım. Ellerine sağlık. Afiyetler olsun.
Sevgiler

Sevgi Küçük dedi ki...

günaydın Sedacığım.
evet oldukça pratik, çarçabuk hazırlanan bir yemek oldu. :)
sağlıklı olması da cabası. aslında daha farklı sebzelerle lezzetlendirmek mümkün ama porsiyon az olsun diye ben çok bir şey koymak istemedim. kalan sebze kısmını nasıl değerlendirdiğimi sonra ekleyeceğim.
güzel bir gün geçirmeni dilerim
sevgiler